Tarik Nafas Pertama yang Lega

huhuh....
panjang cerita nye...
meh sini aku pendekkan...
sekian lama project ini di langsungkan...
akhirnye aku telah menghantar the first picture to my lecture....
dgn mentemakan JATUH CINTA ITU ADALAH PERKARA BIASA SAJE aku telah melaku kan pelbagai sesi untuk menghasilkan gambar tersebut...
first interview model tuk ambil gambar dan survey tempat untuk dijadi kan shooting location...
first aku nak buat dlm studio mamber aku... but mungkin bajet aku lari... so kena lah cari idea lain...
last2 aku teringat dimana kawan aku yang bernama OMAW, ayahnye adalah seorg pegawai menjaga Taman Metropolitan Kepong...
huhhh....
dgn kelebihan itu aku telah set masa dgn omaw untuk shooting bersama...
pada masa yang sama...
aku mengajak senior aku yang bernama aiman atau dikenali sebagai aimaness...
hahaha....
;PP
di juga turut turun padang untuk memberi idea berkaitan tema aku itu...
aku telah jumpa seorang model dimana dia adalah seorang kawan aku yang x seberapa kawan sgt..
hahaha..
mcm mana tuh...
huhuhu...
(omaw dia bukan awek aku lah..)
hahaha...
so banyak part gambar aku ambil...
klu nak upload pun sampai esok blog nie x post...
wahahaha....
saksikan lah gambar yang menceritakan situasi pergambaran itu...
;PP



so korang dah tgk kan gambar2 tuh...
huhuhu...
itu adalah sesetgh part yang kitaorang lakukan...
opsss...
terlupa nak memperkenalkan si cantik jelita itu...
hahaha...
(kepada saufi mesti ko nak tahu siapa nama dia kan..)
wahahaha....
nama dia Nor Ieka...
umor 19...
berasal dari KL...
so sesiapa nak ambil dia jadi model bleh lah call melalui agency yang aku sendiri x tahu agency apa yang dia join...
wahaha....
alah...
cakap jeh dgn aku...
hehehe...

pabila gambar dah siap di snap...
aku mengambil masa 4 hari untuk memikirkan mcm mana aku nak edit gambar nie untuk menghasilkan picture yang menarik..
huhuhuhu...
so inilah antara gambar2 yang aku edit...
saksikan lah..
wahahaha....
;PP



yang mana satu korang rasa cantik..??
huhuhuhu...
comment lah...

3 comments:

Nazirah_Turtle said...

Aku org 1st yg komen ni!! ;D
hmm..de2 pix nmpk ok..
yg 1st 2 not bad..
2nd tu lak..mcm agk simple sgt2..huhu
ntah la..no komen sbnya..
tp try tny lect ko 2 lak..pe komn dy..
i2 lbh baek..kan..??

Saufi's Mind said...

apehal lak name aku tetiba muncul dlm post ni??
haihh...
aku suke dua2 gambar..
tp yg nombor 2 tu aku lebih suka,
wpun simple, tp menarik perhatian (hahaha) less is more la kirenye..
tp tak leh blah name aku lak kuar..
haihh..

Aimanness said...

baby!
i nak pic kite 2 tu.. heehhe.. ada dlm camera u tu... nanti send. or u just upload je dlm blog.